Pogoji poslovanja

Splošni pogoji nakupa Pozdravljeni v spletni trgovini AMD Krško, ki je v lasti društva Avto moto društvo Krško, in kjer so na voljo uradni izdelki kluba. Avto moto društvo Krško je zavezanec za DDV. Veljavnost ponudbe Vse cene so v evrih in vključujejo 22 % DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače […]

Splošni pogoji nakupa

Pozdravljeni v spletni trgovini AMD Krško, ki je v lasti društva Avto moto društvo Krško, in kjer so na voljo uradni izdelki kluba. Avto moto društvo Krško je zavezanec za DDV.

Veljavnost ponudbe

Vse cene so v evrih in vključujejo 22 % DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine.

Splošni pogoji nakupov na www.speedwaykrsko.si/trgovina so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Postopek nakupa

Kupec izbere izdelek/ke in pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne popravke in potrdi naročilo. Kupec po potrditvi naročila prejme elektronsko sporočilo, da je bilo njegovo naročilo v spletni trgovini sprejeto.

Ponudba artiklov

Na www.speedwaykrsko.si/trgovina so na voljo uradni izdelki AMD Krško.

Način plačila

Trenutno imate v naši spletni trgovini na izbiro dva načina plačila; plačilo na TRR društva ali plačilo ob prevzemu.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Cene

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Popusti, promocijske kode ipd. se ne seštevajo.

Dostava

Trenutno imate v naši spletni trgovini na izbiro dostavo preko Pošte Slovenije in pa osebni prevzem.

Dostava naročil je preko Pošte Slovenije: Pri nakupu izdelkov v Sloveniji je cena dostave 3 EUR, pri nakupu izdelkov v tujini je cena dostave 8 EUR. 

Osebni prevzem

Naročeno opremo je možno osebno prevzeti na sedežu AMD Krško, CKŽ 130c, 8270 Krško.

Vračila

Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v 14 dneh po prejemu naročenih izdelkov.

Vrnjeni izdelek mora biti v prvotnem stanju, ne sme biti poškodovan ali rabljen, s priloženimi vsemi potrebnimi oznakami (etiketami) in v originalni, nepoškodovani embalaži. Artikli ne smejo biti oprani ali kakor koli drugače spremenjeni.

Če zahtevate povračilo kupnine, vam jo bomo vrnili v roku 14 dni po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe oz. nakupa.

Če potrebujete našo pomoč, smo vam na voljo ne e-naslovu: amd.krsko@siol.net