Mladinska speedway šola AMD Krško

Brez zavor, brez prestav, 500 kubikov, pospeški primerljivi z dirkalnikom formule 1, hitrosti do 120 kilometrov na uro, 10-tisoč glava množica. Speedway! Mladinska speedway šola, organizirana v sklopu izkušenega organizatorja dirk serije Grand Prix in kluba z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, Avto Moto Društva Krško, ponovno išče mlade voznike. Po uspešnem pričetku mladinske šole v […]

Brez zavor, brez prestav, 500 kubikov, pospeški primerljivi z dirkalnikom formule 1, hitrosti do 120 kilometrov na uro, 10-tisoč glava množica. Speedway!

Mladinska speedway šola, organizirana v sklopu izkušenega organizatorja dirk serije Grand Prix in kluba z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, Avto Moto Društva Krško, ponovno išče mlade voznike. Po uspešnem pričetku mladinske šole v sezoni 2016, bomo ob močno motivirani strokovni ekipi in dobro pripravljenih motorjih nadaljevali z zastavljenim programom in skupaj osvajali nove naslove! Vabimo vse ambiciozne in adrenalina željne fante (zaželjena starost je do 18 let), da se vpišejo v program vzgoje mladih voznikov.

Prijavite se lahko na e-mail naslov mss.amdkrsko@gmail.com ali preko tel.: 040-750-365 (Boštjan).

Po prejeti prijavi vas bomo skupaj s starši povabili na predstavitveno srečanje. O nadaljnjih korakih vas obvestimo.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu!


S spoštovanjem,
Avto moto društvo Krško ter Mladinska speedway šola AMD Krško